Dag 3 på ön

Idag red vi på hästar som vi inte kände till ett vattenfall, tog Facebook-profilbilder och red hem genom regnskogen. Det finaste ögonblicket var när min häst tog några hoppsasteg från stigen och det kändes som om vi var helt ensamma och fria, bara jag: hippien, och hästen. Då tänkte jag att jag förstod vad folk talar om när de talar om häst. Jag pratade till och med lite spanska med hästen. ”Tranquillo” sa jag. Den förstod precis. Sedan galopperade vi. Jag har ganska ont i röven nu även om jag själv tyckte att jag var ett med hästen.

Det minst värdiga ögonblicket var när min 22-årige guide bar mig över en flod, så som folk ska bära bruden över tröskeln inför bröllopsnatten. Det var så nära sexturist i Gambia jag någonsin varit. Ej bra.

I kväll har jag ätit den godaste hamburgaren jag ätit hittills i livet. Ja, jag tror faktiskt att det var det. På en liten halvsjaskig pizzeria nere vid stranden. Precis när vi satte oss körde en pickup med ca tjugo pers på flaket förbi, alla bar uniformer med olika resorters namn broderade på ryggen och de flesta hade varsitt pumphagelgevär uppstickande ur famnen. Helt vanligt.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s