Basseloooona!

Ja vi kom iväg då, en timme efter vår flight skulle det bli helvetisk hagelstorm så det var ju tur. En sak som inte var tur var att innehavaren till vår bokade air bnb-lägenhet i Barcelona avbokade oss ca fem minuter innan vi lyfte från Gatwick. Men sjukt nog löste det sig illsnabbt och nu sitter jag här i en svinstor lägenhet med två badrum inredd som en banker tänker är en perfekt lyxbuddhistisk stil med inslag av modern design, Ikea och spansk kyrka (på landsbygden).

Gick ut för att handla frukost och två steg utanför dörren mötte vi två tonårskillar som gick och rökte. Betty: ”Oh my God vad de luktade GRÄS.”

Sedan bråkade vi oss igenom två matbutiker, köpte UHT-mjölk och jag tänkte lite att såna här små stadssemestrar inte exakt är idealiska med barn, för jag ville gå in på ställen och äta små köttbitar ur en glasstrut och dricka cava, men sedan insåg jag att det funkar jävligt bra med airbnb. För nu ligger de och kollar film och jag äter en väldigt märklig blandning av matvaror och dricker lite rosé, och tvärsöver gränden skakade en otroligt snygg kvinna just ett överkast och vinkade till Bodil. Och i morgon ska vi ha ”en hel dag när vi bara härlar”, sa Bodil.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s