Merkurius kämpar på

Idag regnar det underifrån men skit samma, jag är så glad! Min skrivkramp har släppt. det hände igår. Först skrev jag massor och sedan landade något i mitt knä tack vare en annan människa och nu har jag skrivit i ett flöde, ni som vet hur det känns vet! När det bara blir som det ska, utan att man ens kämpar eller sliter sitt hår. Inget blod, bara lite svett kanske, och tredje koppen kaffe just nu.

Det är Lucia men ingen bryr sig, dock ska jag strax till skolan där det är årlig julkonsert med både Betty och Bodils klass. Brukar vara en ganska syrefattig tillställning på en och en halv timme i salen som jobbar trippelt som bamba, gympasal och lekhall. Betty ska spela solo-piano och Bodil ska sjunga, eventuellt spela trombon också. Man vet inte, vad som helst kan hända, det är hur som helst viktigt i deras skola att inget kristet nämns eftersom elevgruppen är typ 60 procent muslimer. Ingen lider av detta.

Just nu hör jag hundarna smaska, de har börjat äta på sin egen korg, det kan ju inte vara hälsosamt. För att vara före detta gatuhundar är de verkligen inte särskilt rädda om sig. Scout lite mer än Lillabo; Lillabo äter sniglar och egentligen allt utom sten. Så fort jag rör mig följer båda efter och ser ut såhär i fejorna: ”VAD SKA DU GÖRA KAN VI HJÄLPA TILL MED NÅT?”

Igår på Instagram scrollade jag förbi Stormzys konto och då hade han postat en bild där Bettys polare Federico och Stanley var med i ena hörnet. De spelar fotboll och på något sätt ingår de i videon till ”Blinded by your grace pt2” som även var den första låt om gud jag hörde efter att jag, eh, började tro på gud. Väldigt mycket musik i genren jag gillar får en ny botten när man förstår konceptet tro. Ett tips, bara!

Nu ska jag fortsätta på den inslagna linjen och skapa text. Första gången det känns KUL på mycket, mycket länge. Vilken grej.

Puss och glad Lusse!

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s