Boxing Day utanför boxen

God fortsättning, eller säger man det först efter nyår? Jag sitter i en liten stuga i en surfarby i Devon och insåg när jag scrollade allas julbilder nyss att många ser ut att vara hemskt bra på att återskapa sin barndoms jular. Jag kan inte göra det, på grund av England, och det känns rätt befriande. Vi har promenerat med hundarna på stranden och ätit fudge, hela familjen binge-kollar TV-serier och läser, mitt hår beter sig märkligt i det här vattnet, jag ser ännu mer ut som ett får än normalt. Snart ska vi till en lokal pub och äta middag.

Jag såg den där Jim Carrey/ Andy Kauffman-filmen igår, fan vad bra den var! Funderar på att måla naglarna kanske, men det blir aldrig av. Just nu stirrar hundarna ut mig i väntan på middag, de tror att det är middagsdags så fort det blir mörkt och det har det varit ett tag nu så de ser ut som WTF i fejorna båda två. Misstänker att jag glömt dem och att jag inte förstår vad de menar när de glor.

Det är en liten by, jag joggade runt typ hela i morse. Hälften av alla som bor här har en Defender, och överallt på stugorna sitter små bleckskyltar med namn på olika författare som bott här och skrivit just den boken om den och den paddan eller liknande i just den stugan. Det blir mörkt på riktigt, och det är tyst. Jag tror alltid att det är så här jag vill leva EGENTLIGEN. Men sedan kanske jag inte skulle få något gjort ändå? Jag skriver alltid bäst när jag måste blocka ut något; barnen som tjötar med sina kompisar, polisrazzia längre ner på gatan, intetsägande musik på ett fik, folk som försöker erbjuda en jordnötter i någon flygplatslounge. Här är vilsamt att vara i en vecka, men jag skulle kanske bli tokig om jag bodde här jämt. Det är okej.

Kollar på Whitechapel och har börjat intressera mig för bröderna Kray.

Jag fick en sidenpyjamas i julklapp, så jag känner mig lite som Claire Huxtable. Hon var det absolut mest glamourösa jag visste som barn, i sina sidenpyjamasar och läppglans inför sänggåendet. Lyckligtvis inga andra konnotationer till den familjen. Har fått 121 mail om mellandagsreor och då gjorde jag ändå en sån unroll me strax före jul. Vill inte ha en enda grej. Allt jag önskar mig just nu är att Bosse inte ska kissa på air bnb-husets heltäckningsmatta.

Har tät kontakt med dels en kvinna som just insett att hon är alkoholist, dels en person som just tagit återfall. Lite mindre tät kontakt med återfallet tyvärr. Vilken sjuk sjukdom detta är. Jag läste igenom menyn på puben och jag vete fan om jag kommer att kunna äta något alls som inte innehåller 1. kött, 2. gluten (jag är allergisk på riktigt, ok) eller 3. alkohol. Jag kanske kan tugga lite försiktigt på granen.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s