Pack it up pack it in

Herregud, jag tror verkligen att det där med att blocka ut något för att kunna skriva stämmer. Började dagen med att packa upp och ”städa undan” (=ett evighetsprojekt som aldrig, aldrig blir färdigt, aldrig någonsin, utom precis den sekunden en mäklare är här och tar bilder) och kommunicera lite, eftersom jag minsann städade blev jag helt irriterad på barnen och deras kompis för att de… inte städade? Utan bara satt och spelade något och snurrade på en nyckelknippa så den skramlade och spelade piano.

Sedan gick de på bio och Johannes var på jobbet så jag hade två timmar ensam. Då tänkte jag skriva men istället åt jag några mini marshmallows och somnade. Eh. Men nu är alla här igen och låter, Johannes håller på med en metalldetektor ute på bakgården och en liten pojke har just inspekterat fönstren och jag letar efter Lillabos tandborste. Och DÅ, när allt är rörigt igen, får jag skrivro.

Gott nytt 2018! Let’s Doris, jag ska skriva klart minst en bok i år annars måste jag börja jobba på fik. Tänkte även använda ögonskugga varje dag i januari samt inte äta mini marshmellows, för vad är poängen.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Pack it up pack it in

  1. Nina skriver:

    Vilken härlig present, att få läsa nya inlägg när man klickar sig in på din sida som ligger sparad som en favorit (sedan flera år inser jag när du nämner att det var fyra år sedan ni flyttade). Heja dig, keep em coming! Du får en att känna sig mindre ensam här i världen. Mvh trebarnsmor med hundra vardagsbestyr och små människor runtom som alltid vill visa något eller veta något eller ha något, eller faktiskt ge något. Fint är det, och mycket kärlek men ibland är man inte nog, eller bara ensam inuti. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s