74 januari 2018

Jag var i Sverige över helgen, en nödvändig flygresa till mitt gudbarn och Linda Spåmans utställning ”För sent för exorcism” som ni kan se på Alingsås konsthall fram till början av maj tror jag. Gör det om ni kan för den är mycket vacker!

Göteborg var inte så vackert. Det är så rent överallt men tyvärr låg det en grå, fuktig filt över hela stan och mest såg jag skyltar med texten ”ta 3 betala för 2 på slutrean”, kläder är verkligen inte värda något alls. Jag fattade det när jag lämnade in lite dyrgripar på en second hand här, och fick 50 pund cash eller 100 i in store credit. Allt detta är ju helt ohållbart och jag förstår inte hur det någonsin ska gå ihop, något alls faktiskt, men det blir jag snurrig i huvudet av att tänka på så jag försöker låta bli.

Idag ska en jag älskar opereras av en robot. Vår enda uppgift som människor snart kommer vara att shoppa. Tycker därför att projekt medborgarlön bör sjösättas, vad konstigt det är att det fortfarande anses ”radikalt” och otänkbart, närmast onämnbart? Nä, det var ju just detta jag skulle sluta tänka på.

Jag åt en McFeast i Sverige så nu har jag ont i magen. Är i någon sorts limbo med bostäder och blir irriterad på regnet. Nu låter jag otroligt negativ men jag tror inte att jag är det egentligen, det är bara januari! 74 januari, som någon skrev på internet. Men det gör inget, i morgon är det februari, årets fulaste månad på så många vis. Det blir väl spännande, att se om den kan överträffa förra årets februari.

Måste skriva en dikt. Jag är klädd i princip som Ika i Rutan. Igår när jag borstade tänderna kikade en räv in genom badrumsfönstret innan den hoppade ner på bakgården. Mysigt.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s