Rebecka

Jag heter Rebecka Åhlund. Jag är journalist, feminist, morsa, författare och frilansande spådam. Född i Brämhult, utbildad i Göteborg, lärde mig beställa sånt som inte finns på menyn i Stockholm och bor sedan snart ett år i östra London. Jag älskar gammal rap, anemoner, månen, rävar, tatueringar, mandelkakor och mina systrar. Jag lägger ut de flesta av mina texter här och skriver dagbok. Älskar när ni kommenterar och kommer aldrig att springa något maraton.

twitter: @Rebecka

instagram: @rebeckomberga

mail: rebeckaahlund@gmail.com

Allt här är mitt, utom det jag lånat av internet. Du skulle inte stjäla en häxas grejer.

rebeckaåhlund

Annonser

8 kommentarer till Rebecka

 1. Carin Hoviden skriver:

  Du e så cool Rebecka!

 2. Sofie skriver:

  Hej jag gör ett skolprojekt i skolan om din bok ‘flickan på tavlan’ och jag undrar om du skulle Kuba kontakta mig för att jag skulle vilja ställa några frågor
  Du når mig via mail- sofie.eriksson@orebro.engelska.se

 3. Birgitta skriver:

  Tack för ditt inlägg i tidningen Amelia ”Nu klistrar jag upp väggorden SKITER I. Så befriande att läsa. Vill höra det från fler kvinnor om och om igen, att vi får vara som vi är vi kvinnor. Behöver inte raka benen och gå i högklackat för att betraktas som kvinna. Har gillat serien ”Trinny o Susannah” som hjälper kvinnor o män att stajla om sig men… de befäster idéen om hur man ska se ut som kvinna och det gillar jag inte. Såg ett avsnitt om en kvinna som hade håriga ben. Hon sa själv att hon tyckte om håret ”det är fint”, sa hon men då sa Susannah, tror jag att det var, ”no, no it´s ugly, take it away” och typ, det är okvinnligt att ha håriga ben. Då blev jag förbannad och vred. Det är väl ungefär samma sak 🙂 Är jag mer okvinnlig för att jag inte rakar mina ben? Jaha, då är jag väl okvinnlig på vintern men inte på sommaren då. Vem fan bryr sig? Ska jag bry mig om vad andra tycker om mina ben. Nej nej nej. Då kände jag att Trinny o Susannah var väldigt omoderna.

 4. Ping: Veckobrev v. 17 | Vi har en blogg

 5. jifdksnll skriver:

  du är såååååååååååååååå cool

 6. Josef Boberg skriver:

  Fortsatt all Lycka till med Dina värv !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s